Masse folk og god stemning under åpningsfesten!

Det ble fullt hus på Minne da frivilligsentralens åpningsfest fant sted tirsdag kveld, 13.oktober.

Det ble fullt hus på Minne da frivilligsentralens åpningsfest fant sted tirsdag kveld, 13.oktober. Mellom 80 og 90 personer deltok på markeringen.


God stemning og lystig lag preget kvelden. Styreleder Arna Berg fortalte om prosessen frem til oppstart av sentralen. Barnekoret og Dynamis sang av full hals og med godt trøkk for publikum. Ordfører Oddmund Ljosland sørget for en høytidelig og formell åpning, som hører med på en slik dag. Daglig leder delte sine tanker og erfaringer så langt i arbeidet og rundt temaet frivillighet.


Heimebakst, heimerørte syltetøy og annet godt pålegg var å finne under kveldsmaten. Selvsagt var det også kaker og kaffe på en slik kveld!


Etter pausen spilte Åsetrallen fengende låter, og sørget for topp stemning. Mange hadde nok også gledet seg til å høre Sigmund Skomedal kåsere "Frå verestad til feriestad. Fjellgarden Vestre Kile", og ut fra latter og engasjement i salen var det tydelig at mange satte pris på hans unike fortellerevne og kjennskap til dette lille stedet mellom Åraksbø og Fyresdal.


Takk til alle som møtte opp! Takk for at dere ville dele denne kvelden med oss, og gjøre den minnerik! 


Sist men ikke minst, takk for det frivillige arbeidet så mange av dere legger ned i bygda på ulike arenaer. Som det ble sagt i går; Dette er bare begynnelsen. Blir du med og skaper fortsettelsen?


PS. Fikk dessverre ingen bilder av barnekoret da jeg hjalp til med musikken under opptredenen. Satser på å få tilsendt noen etter hvert fra andre som fikk foreviget øyeblikket!


 

2024 © Åseral Frivilligsentral