Krafttak mot kreft - bidra på innsamlingsaksjon i mars 2018?

Kreftforeningen inviterer oss med på innsamlingsaksjonen Krafttak mot kreft 2018! Kan DU tenke deg å bidra?

Bidra til et krafttak mot kreft i 2018?

Åseral Frivilligsentral har blitt kontaktet av kreftforeningen med forespørsel om å bidra ved innsamlingsaksjonen "Krafttak mot kreft" i 2018. Har DU lyst til å hjelpe til?

Krafttak mot Kreft er Kreftforeningens årlige bøsseaksjon. Aksjonen er i hovedsak en bøsseaksjon som gjennomføres i uke 10 og 11, men det er selvsagt mulighet for andre initiativ for å samle inn penger utenom disse ukene. Kreftforeningen samarbeider i stor grad med russen, men forsøker å få engasjement og bøssebærere også i områder uten videregående skoler. I den forbindelse har Åseral Frivilligsentral blitt kontaktet.

Hvert år rammes over 30.000 av kreft bare i Norge - i gjennomsnitt får nitti nordmenn en kreftdiagnose hver dag. Derfor er et «krafttak mot kreft» helt nødvendig. Takket være innsamlede midler til forskning overlever nå 2 av 3 sykdommen, det er dobbelt så mange som for femti år siden.

Alle innsamlede midler fra Krafttak mot kreft går til formålet, 2/3 til kreftforskning, 1/3 til tilbud til pasienter og pårørende.

Åseral Frivilligsentral vil være bindeleddet mellom Kreftforeningen og dem som går med bøsse, og har ansvar for å organisere og mobilisere folk til å gå med bøsse en kveld i mars 2018. 

Frivilligsentralen ønsker å komme i kontakt med deg som kan tenke deg å bidra i form av:

  • Bøssebæring i Åseral
  • Stå med bøsse på butikken

  • Lage basar eller et annet arrangement

  • Vaffelsalg

  • Gi et bidrag gjennom møtekveld

  • Starte næringslivsstafett eller digital innsamling

På hjemmesiden www.krafttakmotkreft.no finner dere mer informasjon.

2024 © Åseral Frivilligsentral