Frivillig på innsamlingsaksjon for Krafttak Mot Kreft i regi av Kreftforeningen?

Har DU lyst til å være med som bøssebærer under innsamlingsaksjonen for Krafttak Mot Kreft 2018 i regi av Kreftforeningen? Da ønsker vi å høre fra deg innen 2.1.18!

Åseral Frivilligsentral har sagt ja til å koordinere innsamlingsaksjonen til Krafttak mot kreft i Åseral i regi av Kreftforeningen. Denne finner sted i mars 2018. Krafttak mot kreft 2018 vil samle inn penger til forskning på senskader og tilbud til de som lever med senskader etter kreftbehandling.

Til dette ønsker vi å høre fra frivillige som kan tenke seg å bidra som bøssebærer en kveld i perioden 2.mars til og med 16.mars 2018.

Vi blir sammen enige om hvilken kveld (hverdag) vi går ut og samler inn penger i Åseral, og det blir god informasjon i forkant.

Ønsker du å bidra på annet vis, gjennom f.eks vaffelsalg, arrangering av basar eller lignende er dette selvsagt også varmt velkomment.

Frist for å melde seg som frivillig til dette oppdraget er 2.januar 2018. Dette på grunn av bestilling av bøsser og koordinering av videre arbeid.

Les mer på www.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft

 

2024 © Åseral Frivilligsentral