Dugnadshjelp på Eikerapen Roots Festival?

Åseral Frivilligsentral som forening er forespurt om å bidra med dugnadshjelp under Eikerapen Roots Festival 3.-6. august 2017. Har DU lyst til å gjøre en innsats for festivalen, bygda og frivilligsentralen?

Åseral Frivilligsentral er invitert til å bidra med dugnadshjelp under Eikerapen Roots Festival 3.-6. august 2017. Har DU lyst til å gjøre en innsats for festivalen og bygda på vegne av frivilligsentralen? Da ønsker vi å høre fra deg så snart som mulig!

Slik fungerer det:

Både gruppene "sikkerhet" og "miljø" trenger dugnadshjelp. Frivilligsentralen stiller med frivillige til en eller flere av følgende vakter:

Sikkerhet:

  • Fredag kl 12-18
  • Fredag kl 18-02
  • Lørdag klokka 11-19
  • Lørdag klokka 18-02

Miljø:

  • Miljø har vakter fra klokka 18:00 – 03:00 både fredag og lørdag, samt 10:00 – 20:00 fra fredag til onsdag ETTER festivalen (evt. ½ vakter/5 timer fra søndag og utover).

De frivillige må være over 18 år (med unntak av vaktene som går på dagen for miljø).

Laget/foreningen får utbetalt kr. 500,- pr. dugnadsøkt pr. person for tidligvakt, og kr. 700,- pr. dugnadsøkt pr. person for kveldsvakt.

De frivillige fra laget/foreningen får mat når de arbeider dugnad og t-skjorte som andre frivillige, men får ikke opparbeidet seg rett til gratis festivalpass.

Penger som utbetales fra Eikerapen Roots Festival skal ikke gå til individuell lønn eller lignende til de som har deltatt på dugnaden, men til lagets felleskasse/felles formål.

Lyst til å være med? :) Ta kontakt med frivilligsentralen, mob 94514965 eller på epost post@aseral.frivilligsentral.no

 

 

2024 © Åseral Frivilligsentral