Busstur til Treungen, Tokke og Kragerø 7.juni 2017

I samarbeid med Risdal Touring inviterer vi til dagstur med buss til Treungen, Tokke og Kragerø onsdag 7.juni 2017.

I samarbeid med Risdal Touring inviteres vi til dagstur med buss til Treungen, Tokke og Kragerø onsdag 7.juni 2017!

Avreise kl 07.30 fra Minne Kultursenter. Vi kjører til Treungen hvor det blir omvisning på Z Museum kl 10.00 Ca 1 t og 15 min. Z museum er en opplevelse for både menn og damer. Her er også en kafe så det mulighet for å kjøpe noe å spise og drikke.

Deretter kjører vi videre opp til Drangedal og Tokke Brygge. Kl 12.30 går vi om bord i Tokedølen hvor vi får servert 1 baguett og kaffe pr person. Båtturen varer ca 1 time og 45 min og vi går i land i Merkebekk. MS Tokedølen II er 52 fot lang og er godkjent for 50 passasjerer. Båten har base i Drangedal, nærmere bestemt ved Toke Brygge i Prestestranda og opererer i hele vassdraget inklusiv Rørholdtfjorden i Bamble kommune og Merkebekk i Kragerø kommune. Båten er oppkalt etter passasjerbåten ''Tokedølen'' som trafikkerte Toke fra 1864 til 1923.

Vi går om bord i bussen igjen og kjører ned til Kragerø. Kl 15.30 får vi servert middag, dessert og kaffen på Restaurant Tollboden.

Gode og mette finner vi igjen våre plasser i bussen og kjører tilbake til Åseral hvor turen avsluttes.

Pris:

Kr 860,- pr person inkluderer reise i moderne helturistbuss. Inngang og omvisning på Z bilmuseum, båttur med Tokedølen, 1 baguett og kaffe pr person om bord, middag, dessert og kaffe på Tollboden Restaurant, bompasseringer for buss og passasjerer, samt alle veiavgifter.

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at turprisen baserer seg på minimum 35 betalende deltakere. Pris ved 30 betalende deltagere Kr 930,- pr person.

Vi får noe tilskudd til turen via ordningen Den Kulturelle Spaserstokken. Egenandelen vil derfor bli noe lavere enn oppgitt ovenfor, avhengig av antall påmeldte.

Påmeldingsfrist onsdag 26.april 2017. Påmelding er økonomisk bindende. Det blir sendt ut faktura.

Håper DU har lyst til å bli med på tur!

Påmelding kan gjøres på følgende måter:

Epost: post@aseral.frivilligsentral.no

Eller ved å skrive seg på liste som ligger på Onsdagsklubben på Minne Kultursenter

 

2024 © Åseral Frivilligsentral